Monday, 22 December 2008

Queen Anne oh Queen Anne


Br2 ni Harith,Amni, ummi & ayah pergi ke Birmingham.. Agak jauh jugak perjalanan,4jam..
Ummi biasala, org pompuan rugi kalu xbeli set2 tray ni..kat Queen Anne la katakan.. Mahal tu kalu kat Mesia...beratus2 la hendaknya.. Boleh katakan org Mesia memang glamerla pergi kat sini..Siap ade katalog bhs Melayu lagi harga2 d'Mesia..
Set casserole ni harganya cuma GBP9...


Yang ni pulak xkurang hebatnya... 2tempat letak lauk.. harganyaGBP13 aje..



Ini pula bekas letak kuih-muih hari raya... Harganya dlm GBP13 aje...



Yang ni pun sama, harga GBP10...



Talam ni pun xlengkap kalu xde.. buleh jadi mirror lagi.. sinor binor.. harganye dlm GBP5 aje..



Tempat candis ek.. letakla coklat ke.. kalu buat nasi kerabu tu leh letak ulam ,sambal n paling terliur skali budu la jawapnya... Harga GBP4 ja.



Yang ni tempat letak sambal belacan special ni.. sudu memang tersedia ade ya kakak2 abang2... Harga dalam GBP3..



Ini paling murah ummi Harith beli, tempat letak tisu makan.. tisu not available..cuma GBP1 je..
So, ape tunggu lagi buatla order sekarang...

9 comments:

Anonymous said...

wah!!! Na...lepas nih lihlah kak ulin order..murah tu....tgk gambar dah berkenan lum laghi tgk depan mata hehehehe...

p/s: dah wat ke lum nasi minyok...

ummi n hubby said...

beres kak ulin.. brape nk cakap je.. sume.. tapi satu je, kena cash la..kena bawa cash banyak ni..

dah try, amir kata sedap je.. tp lum try yg lauk letak bwg goreng.. buat yg letak santan tu dulu..

hnyhar said...

waw..byknye borong..ni nak pakai kat UK ke Mesia nih?? Cantik tuu..kite dah gi sana dulu dgn adik, tp xbeli papepun..sbb masa tu kene beli org punye,pakai duit sendiri dulu, so cashnye kureng...kene tahan la dulu nafsu nak borong tu..waaaa..

pinky_farah said...

huhu...
mcm dh ada je kt rumoh tok jenun...
sbjik bkas kuih raye rmh tok...

ummi n hubby said...

tok tu dah advance.. sume ade.. kalu nk tambah lg leh lg tu.. bior meriah lg thn dpn nung...

Unknown said...

salam, marlina.

wah..banyaknya borong... kami blum sampai ke sana lagi.

ummi n hubby said...

hai nani, tu skit br tu... kalu boleh nk borong lg.. apakan daya bos ade cash byk tu aje.. tp,ape2pun barang ni pki kat mesia la.. simpan dulu... nk pegi lg sana ni.. jom..

ummi n hubby said...

salam ina..

semoga selamat d`negara asing lain pulak..

UnGu VioLet said...

wow.. borong yer kak.. biase la kan, org pompuan nie mcm niela.. hik2..