Friday, 8 October 2010

Still at Rome..


Inilah colloseum yang termasyhur di Rome n menjadi daya tarikan yang utama kpd pelancong2.. Pada masa ni, cuaca sangat panas terik n membahang2.. Hanya beberapa snap je yang sempat.. Kaki laju meluru ke train station yang hanya berhampiran kat situ saja..

Sayonara Rome.. Teringat lagi tudung yang mamat bangla jual 2 helai 5 euro.. murah sangat tp xku beli dek kerna terlalu panas sampai xterasa keinginan utk membeli..


2 comments:

My Biz said...

salam

dah lama kak ulin tak jengah blog ni hehehehe....bestnya gi jejalan..baby pun dah besar yek na:)

Maya said...

Thanks for this great information. TQ =) cenderahati perkahwinan non woven bag